GA MET EEN GOED VERHAAL OP PAD

  • Jij bent hovenier of houtbouwer in hart en nieren! Jij bent een grote expert op het gebied van de uitvoering in alle tuinen, het liefst werk je iedere dag met je handen zonder al te veel gedoe. Als ondernemer kun je maar op één vlak tegelijk zijn. Vooral in drukke tijden heb jij jouw aandacht geheel nodig bij de uitvoering. Zo kan jij je helemaal richten op het maken van de mooiste droomtuinen! Jij kunt bij ons aankloppen zodra jij een nieuwe aanvraag hebt.
    Wij verzorgen het gehele tekenwerk voor jouw zodat jij alleen nog maar een offerte voor de klant hoeft op te maken. Geen gedoe meer dus! Met ons tekenwerk krijg jij gegarandeerd enthousiaste en gemotiveerde klanten!
  • 3D impressie tuinontwerp houtbouwer hovenier tuinaanleg tuininspiratie
  • Bij het presenteren van jouw plan is het niet zomaar een verhaaltje ophangen, het moet voor jouw klant een feestje een show op zich zijn. Jij wilt toch ook de reacties van een goede show of een goed feestje?! Verhalen, ervaringen van een goed feestje herhalen we altijd graag. Dit is nu precies wat jij wil bereiken met de presentatie richting jouw klant; In combinatie met het juiste beeld helpen wij jouw met de juiste communicatie bij het presenteren van jouw plan.Geen ongemakken achteraf meer, maar een akkoord met verbluffend eindresultaat!

  • Maartje van Driesten Hagens ontwerpster in tuinbranche bouwsector